Spartan

Specialitățile Spartan sunt inspirate din bucătăria grecească, însă modul de preparare este unul propriu, iar gama largă de ingrediente duce la o combinație unică de gusturi.

Spre exemplu, souvlaki-ul Spartan nu amintește deloc de tradiționalele frigărui. În schimb, această delicatesă se servește pe farfurie cu carne rotisată, cartofi prăjiți, ceapă roșie, salată, și castraveciori murați. Sosurile reci, ca cel de măsline, usturoi, dulce-acrișor, tomate, și topping-ul tzatziki, reprezintă alegerea ideală pentru acest preparat.
Spre deosebire de lipia clasică, maeștrii bucătari Spartan folosesc lipia-pită și turta-pită, două sortimente ușor crocante ce sunt folosite la gyrosul clasic, cheese gyro și Leonidas pita.

De asemenea, carnea Spartan reprezintă unul din elementele cheie, deoarece nu se limitează doar la pui. Mai precis, specialitățile Spartan pot conține, după preferință, și carne de vițel, berbecuț, și purcel.

În plus, această carne este foarte delicioasă deoarece este frâgezită în iaurt înainte de fi lăsată la baiț. Astfel, ea capătă o textură moale ceea ce o face mai ușor de pătruns de celelalte ingrediente.
Spartan pot conține, după preferință, și carne de vițel, berbecuț, și purcel.

Baiț-ul este făcut din ceapă, morcov, ardei kapia, miere, și usturoi. Pe lângă baiț, toate specialitățile Spartan pot fi combinate cu oricare din cele cinci sosuri Spartan create pentru a satisface gusturile tuturor clienților, chiar și marilor simpatizanți de sosuri iuți. Mai mult decât atât, cheese gyros, salata fresh, și platoul Persia pot fi servite și cu brânză feta, după preferință.

Photo Gallery